Η Κουλτούρα μας

Είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε.

Με βάση τις θεμελιώδεις αξίες

της LEROY MERLIN,  έχουμε χτίσει τη φιλοσοφία του “Mοιραζόμαστε”. Μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, εκπαιδεύοντας  τον πελάτη πάνω στην κουλτούρα του DIY. 

Μοιραζόμαστε τις αποφάσεις μας, υπεύθυνα και αυτόνομα, για τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας μας. Μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους μας τις επιθυμίες μας, το όραμά μας, τη δέσμευσή μας για το  μέλλον. Εκπαιδευόμαστε διαρκώς και εξελισσόμαστε μαζί.

Κάθε ένας από εμάς

στη LEROY MERLIN, συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση του Οράματός της εταιρείας, μοιράζοντας τις απόψεις, την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες του, με σκοπό τη δημιουργία μας εταιρείας, όπου επιθυμεί να εργάζεται. Αξιοποιεί τη δύναμη της Απόφασης, ξεπερνά τα όρια του τμήματος ή του καταστήματος του και συν-δημιουργεί σε ομάδες .

 

Το όραμα όλων εμάς

είναι οι συνεργάτες μας να αναπτύσσουν ηγετικά skills στην διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας, καλλιεργώντας την κουλτούρα καθοδήγησης. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Χτίζουμε μια κουλτούρα αυτοβελτίωσης και διαρκούς μάθησης εκπαιδεύοντας τους συνεργάτες γύρω από θέματα τεχνικής φύσης, self-leadership και feedback. 

Teamtailor

Ιστότοπος καριέρας από την Teamtailor