Το Όραμα και η Αποστολή μας

Μαζί χτίζουμε μία καλύτερη ζωή στο ΣΠΙΤΙ για κάθε κάτοικο, πολίτη, συνεργάτη.

Κανένα κτίριο, καμία κατοικία

δεν είναι σπίτι,  εκτός αν είναι σπίτι ΓΙΑ κάποιον. Γιατί στο κέντρο της ζωής κάθε ανθρώπου υπάρχει ένα σπιτικό. Αυτός ο δεσμός μεταξύ των ανθρώπων και του  σπιτιού τους είναι ιερός για εμάς.

Και γνωρίζουμε ότι δε μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε στον χώρο της βελτίωσης του σπιτιού, παρά μόνο αν -ως εταιρεία-  τοποθετήσουμε  τους ανθρώπους στο κέντρο του κόσμου μας.

Αυτό σημαίνει

ότι οι πελάτες μας, οι συνεργάτες  μας και οι προμηθευτές μας είναι για εμάς, πρώτα απ’ όλα, άνθρωποι.

Γνωρίζουμε επίσης ότι το σπίτι της εταιρείας μας είναι η κοινωνία και το περιβάλλον στο οποίο  λειτουργεί. 

Και πρέπει να το φροντίζουμε, να το  βελτιώνουμε, όπως κάνουμε με τα σπίτια μας.

Όλοι εμείς στη LEROY MERLIN

έχουμε ένα όραμα: να είμαστε οι πρωτοπόροι κάθε λύσης για κάθε σπίτι. Έτσι θα προσφέρουμε σε κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να βελτιώσει το χώρο του δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον και να δραστηριοποιηθεί στις ιδιοκατασκευές (DIY) με εύκολες, οικονομικές και αποδοτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές του,  μοναδικές ανάγκες.

Δίνουμε ξεχωριστή σημασία στην εμπειρία του πελάτη.

Γι’ αυτό οικοδομούμε μια μοναδική σχέση μαζί του, ώστε να προτείνουμε  ξεχωριστές λύσεις με απόλυτα προσωποποιημένα προϊόντα. Εξίσου σημαντική όμως είναι και η εξέλιξη και καταξίωση των  συνεργατών μας.  Δημιουργούμε μαζί τους  νέα μοντέλα ανάπτυξης και εξελισσόμαστε  από κοινού, καθώς προσαρμοζόμαστε στις  συνεχείς αλλαγές.

Teamtailor

Ιστότοπος καριέρας από την Teamtailor