ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
News Detail
21.11.2019

Στη LEROY MERLIN έχουμε στόχο την εξέλιξη!Όλοι εμείς στη LEROY MERLIN στηρίζουμε και προωθούμε τις αξίες που διέπουν την εταιρική μας κουλτούρα, ώστε να διασφαλίσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο ο καθένας επιθυμεί να εργάζεται και να εξελίσσεται.


Nάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού  /  Iωάννα Τζουγκανοπούλου,  People performance & Learning  Business Leader / Άννα Παζούλη, Store People Leader  / Κρύστα Τζελέπη,  Founder & Managing Partner Treasure Lab.


Στη LEROY MERLIN καινοτομούμε και είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας, μοιράζοντας μαζί τους την γνώση, την εξειδίκευση και τις φιλοδοξίες για εξέλιξη και βελτίωση σε κάθε επίπεδο. Το όραμα όλων εμάς στη LEROY MERLIN είναι οι συνεργάτες μας να αναπτύσσουν ηγετικά skills στην διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας, καλλιεργώντας την κουλτούρα καθοδήγησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βραβευτήκαμε στα πρόσφατα βραβεία HR Awards 2019, λαμβάνοντας  Bronze Awards για τα πρόγραμμα “Developing Coaching Mindset & Practices” και “Roadmap to self-leadership’’ που υλοποιήσαμε.
Τα Bronze HR Awards με τα οποία βραβευθήκαμε φέτος, ήταν η επιβράβευση που ήρθε μέσα από πολύ κόπο, πολλή δουλεία τόσο ομαδική όσο και προσωπική για τον καθένα από εμάς του συμμετείχε στο πρόγραμμα. Στη διάρκεια της υλοποίησης των δύο προγραμμάτων ζήσαμε δημιουργικές στιγμές, θέσαμε τους στόχους μαζί μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, ακολουθώντας πίστα τις αξίες που διέπουν την εταιρική κουλτούρα της LEROY MERLIN όπως ο σεβασμός, η ειλικρίνεια, η συνοχή, η συνέπεια, η αποδοτικότατα, η εγγύτητα, η απλότητα και η γενναιοδωρία.

Το “Developing Coaching Mindset & Practices” που εφαρμόσαμε σε συνεργασία με την εταιρεία Treasure Lab κινήθηκε στους εξής άξονες:

 
Μετά από 8 μήνες, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ανακάλυψαν που βρίσκονται ως coaches μέσα από τα εξειδικευμένα εργαλεία όπως:


Ένα σημαντικό επίτευγμα μας που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι, οι managers βελτίωσαν την αυτογνωσία τους και δούλεψαν ένα δομημένο σχέδιο δράσης με μεθοδολογία solution focused team coaching  για θέματα της ομάδας τους.

  
Στέφανος Σαμούχος, Merchandising Specialist Leader / Δημήτρης Ρεντζής, Store Sales Leader / Olivier Arduin, Company Business Leader / Άννα Παζούλη,  Store People Leader / Νάνσυ Μαλλέρου, Founder & CEO Life Clinic Group / Σώτια Ηλιάδου, Store Customer Experience Leader / Iωάννα Τζουγκανοπούλου,  People performance & Learning Business Leader, / Αλέξανδρος Δαφνής, Store Supply Chain Leader                    

To πρόγραμμα “Roadmap to self-leadership”, υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Life clinic group, σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρακινήσει προς την αυτογνωσία, να βελτιώσει την ενσυναίσθηση , να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοδιαχείριση με στόχο να συμβάλει στην ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων.

 Για την υλοποίηση του προγράμματος επικεντρωθήκαμε σε πυλώνες όπως:


 Μέσω του “Roadmap to self-leadership” προγράμματος πετύχαμε: 


Μπορεί τα προγράμματα να ολοκληρώθηκαν, όμως η προσωπική δουλειά για το καθένα που συμμετείχε συνεχίζεται. Όλοι εμείς στη LEROY MERLIN στηρίζουμε και προωθούμε τις αξίες που διέπουν την εταιρική μας κουλτούρα, ώστε να διασφαλίσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο ο καθένας επιθυμεί να εργάζεται και να εξελίσσεται.

SHARE THIS