ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
News Detail
12.06.2017

LEROY MERLIN ACADEMY 2017

LEAD YOUR FUTURE

Την Τρίτη 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Launch της Ακαδημίας Leroy Merlin 2017. Στην εκδήλωση έναρξης της Ακαδημίας 2017 παραβρέθηκαν οι 8 Εσωτερικοί και οι 10 Νέοι Συνεργάτες οι οποίοι, μετά την επιτυχημένη τους συμμετοχή στην διαδικασία επιλογής εντάχθηκαν στην Leroy Merlin ACADEMY 2017. Παρόντες επίσης ήταν και οι συνεργάτες που θα ανέλαβαν το ρόλο του Coach και του Μέντορα και που θα συνοδεύσουν και θα καθοδηγήσουν τους 18 Συνεργάτες της Ακαδημίας σε όλη την πορεία τους. Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Διευθυντής Olivier Arduin, μεταφέροντας τις προσδοκίες που έχει η εταιρεία προς τους Συνεργάτες και τονίζοντας και τη σημαντικότητα της προσωπικής ευθύνης του καθένα. Σε συνέχεια η κα Μαύρου Τόνια, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ιδρύθηκε η Ακαδημία, πώς συνδέεται με τους στρατηγικούς Στόχους και το Όραμα της Εταιρείας, και πώς ο κάθε εκπαιδευόμενος οφείλει να αναδείξει ο ίδιος την κατεύθυνση που επιθυμεί να ακολουθήσει επαγγελματικά.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η κα Τζουγκανοπούλου Ιωάννα, Διευθύντρια Learning & Development, εξηγώντας με τη σειρά της το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, ξεκαθάρισε τα μονοπάτια καριέρας για τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς συνεργάτες, ανέλυσε το σημαντικό ρόλο του Coach και του Μentor στην υποστήριξη και την καθοδήγηση των Συνεργατών τονίζοντας όμως πως αυτό δεν ακυρώνει σε καμία περίπτωση την προσωπική ευθύνη και θέληση που είναι απαραίτητα συστατικά της προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας.

Και επειδή η έμπνευση αποτελεί κύριο συστατικό του DNA της εταιρείας, ο κος Παπανικητόπουλος, συνεργάτης πολλών χρόνων με την εταιρεία, μας μετέφερε το πάθος και προσωπική θέληση που οδηγούν στην επιτυχία, χωρίς τα οποία δεν είναι εφικτή η εξέλιξη και ανάπτυξη.

Στο 2ο μέρος της εκδήλωσης, για να γνωριστούν καλύτερα οι Coaches με τους Coachees και οι Mentors με τους Μentees, κλήθηκαν να χτίσουν όλοι μαζί ένα σπίτι! Εργοδηγοί και συνεργάτες χωρίστηκαν σε ομάδες και ανέλαβαν η καθεμία ένα κομμάτι του σπιτιού, βλέποντας στην πράξη τη σημαντικότητα της συνεργασίας και της επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα!

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και Καλή αρχή!

SHARE THIS