ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
News Detail
22.06.2016

VISION 2025

Χτίζοντας το Όραμα της LEROY MERLIN για το 2025

To Δεκέμβριο του 2014, ξεκίνησε το μεγάλο αυτό ταξίδι, όταν ο Olivier Arduin, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου, με τη φράση Open Your Mind, παρακίνησε διοικητικά στελέχη και συνεργάτες, να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας για να προτείνουμε νέες καινοτόμες ιδέες, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του οράματος και της στρατηγικής της εταιρείας με ορίζοντα το 2025.

Ποιες θα είναι οι τάσεις του λιανεμπορίου το 2025 και ποιος θα είναι ο ρόλος της τεχνολογίας στο κατάστημα του μέλλοντος; Πώς φανταζόμαστε το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον;

Κάθε συνεργάτης είχε το χρόνο να σκεφτεί και να εξερευνήσει το τι μας περιμένει στο μέλλον και να συμμετέχει μέσα από ένα 2ημερο στη δημιουργία του οράματος και της στρατηγικής της εταιρείας. Όλοι οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να σκεφτούν και να διατυπώσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους για την πορεία της εταιρείας αλλά και να συμμετέχουν σε μια μοναδική εμπειρία teambuilding και να ακούσουν inspirational speakers.

H  τελική στάση πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου, όπου και ολοκληρώθηκε το μεγάλο αυτό ταξίδι. Παρουσία 500 συνεργατών, των 3 καταστημάτων της Αθήνας και των Κεντρικών γραφείων, καθώς και με ζωντανή σύνδεση των 3 καταστημάτων της επαρχίας, έγινε η παρουσίαση της σύνθεσης όλων των προτάσεων, αποκαλύφθηκε σε όλους το Όραμα της Leroy Merlin Eλλάδας & Κύπρου, καθώς και οι ενέργειες - action plan- που θα υλοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. 

SHARE THIS