ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Εκπαίδευση και Ενδυνάμωση

Η Εκπαίδευση είναι θεμελιώδης Αξία στη Leroy Merlin, ζωτικό κομμάτι της Ανθρωποκεντρικής κουλτούρας μας. Η Φιλοσοφία μας είναι να «Μοιραζόμαστε τη Γνώση» και αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε μεγάλη σημασία στην Εκπαίδευση των συνεργατών μας με σκοπό να υποστηρίζουμε την εξέλιξή τους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Το Όραμα της Εκπαίδευσης είναι να εμπνεύσει τους συνεργάτες να χτίσουν το δικό τους όραμα προσωπικής ανάπτυξης και να επιζητούν να γίνονται καλύτεροι, να καλλιεργήσει κουλτούρα «δια βίου» μάθησης, να έχουμε συνεργάτες εκπαιδευμένους, εμπνευσμένους με πάθος για απόδοση και ποιοτικά αποτελέσματα, να καταφέρουμε η προϋπηρεσία και η εκπαίδευση στη Leroy Μerlin να θεωρείται «σπουδή» και ταυτόχρονα «Σχολή».

Δίνουμε μεγάλη έμφαση επίσης στην Εκπαίδευση πάνω στο προϊόν. Στην εκπαίδευση εντάσσουμε εργαστήρια για να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα, να τα αγγίξουμε, να δούμε πως λειτουργούν, πως ακούγονται, πως φαίνονται. Τα εργαστήρια ακολουθούν τις θεωρητικές εκπαιδεύσεις και στοχεύουν στην εμβάθυνση της γνώσης και στην γρηγορότερη αφομοίωση.